Incepe cursurile de dans cu un abonament activ

  • Primele 3 zile pe platforma sunt GratuiteCe inseamna asta? Alegi abonamentul preferat, iti introduci datele & ai la dispozitie 3 zile de acces nelimitat la cursurile de pe platforma.
  • In primele 3 zile, poti anula abonamentul oricand, fara a ti se percepe plata abonamentului selectat.

Abonament 1 luna

90 lei
 pe luna
  • Reinnoire automata

Abonament 6 luni

80 lei
 pe luna / 480 lei la 6 luni
  • 3 zile gratuite de testare

Abonament 3 luni

85 lei
 pe luna / 255 lei la 3 luni
  • Reinnoire automata

1 LUNA

100
90 lei / pe luna *
  •  

6 LUNI

85
80 lei / pe luna *
  •  

3 LUNI

90
85 lei / pe luna *
  •  

Ai deja un abonament? Intra in contul tau apasand butonul de mai jos.

DE CE SA ALEGI CURSURILE DE DANS ONLINE DANCESSION

Access nelimitat la cursuri

Un abonament iti ofera acces nelimitat la un numar de cursuri si coregrafii, pe care le poti accesa oricand si de oriunde, de cate ori vrei tu, pentru a putea invata si aprofunda stilul de dans preferat.

Cursuri structurate in functie de nivel

Indiferent de stilul de dans preferat, primele lectii din orice curs vor incepe cu notiuni de baza care te vor ajuta sa incepi sa dansezi si sa arati bine cand o faci.

Diversitate

Peste 30 de stiluri de dans explicate pas cu pas, incepand cu pasii si notiunile de baza, coregrafii pentru Dansul Mirilor, exercitii de tehnica, precum si antrenamente special concepute pentru a iti dezolta flexibilitatea.

Dansezi oricand & de oriunde

Vei putea sa te desfasori in confortul casei tale, singur, in cuplu, sau cu grupul de prieteni. Poti relua orice miscare ori de cate ori ai nevoie, poti aprofunda tehnica de executie si invata dansuri fun in ritmul tau, fara presiune.

Instructori Fresh

Instructorii cu care vei lucra sunt dansatori profesionisti, cu experienta, care stiu cum sa te invete sa dansezi, chiar daca nu ai facut-o niciodata.

Cursuri noi la fiecare 2 saptamani

Extindem permanent cursurile & coregrafiile de pe platforma. Gasesti permanent cursuri noi si progresezi intr-un mod natural si fun. Ai o melodie preferata si vrei sa dansezi pe ea? Ne dai de stire si facem o coregrafie.

Access
nelimitat

Cursuri in functie de nivel

Diversitate de
dansuri

Dansezi
oricand

Cursuri noi
saptamanal

Instructori
Fresh

INVATA SA DANSEZI DE ACASA

Dansezi, te distrezi si iti perfectionezi tehnica oricand, din confortul casei tale, ghidat de cei mai buni profesionisti.

Urmareste-ne pe Social Media sau inscrie-te la newsletter-ul nostru pentru a vedea o parte din lectiile de dans si cele mai interesante noutati.